Wie zijn wij?

Over ons

Advocaat Op Maat werd opgericht door Bart : een jurist met een passie voor het maken van websites en het helpen van anderen.

Tijdens mijn studie rechten begon ik al met het adviseren van iedereen die ik maar kon helpen. De laatste jaren gaf ik vaak gratis juridisch advies op juridische fora, aan vrienden en aan familie. 

Hier kwam dezelfde vraag vaak terug: “welke advocaat zou mij nu het best kunnen verdedigen in mijn situatie?”

Samen zochten we dan naar de beste advocaat die gespecialiseerd is in de desbetreffende materie.

Omdat het zonder juridische kennis niet simpel is om de juiste advocaat te kiezen, besloot ik om deze dienst ook publiek te maken via deze website. 

Op deze website begeleid ik alle bezoekers geheel vrijblijvend en gratis bij het vinden van de beste advocaat. Daarbovenop geef ik ook juridisch advies.

Onze missie

Een advocaat raadplegen, doe je meestal niet voor jouw plezier. Je zit met een probleem, een geschil, een uit de hand gelopen ruzie,…

Het is dan ook belangrijk om de juiste advocaat te vinden die jou optimaal kan bijstaan. Vaak werken advocaten niet transparant: zijn ze wel effectief gespecialiseerd? Zijn ze betrouwbaar? Hoeveel kosten ze? Gaan ze jou echt verder helpen? 

Als niet-jurist is het heel vaak moeilijk om in te schatten of een advocaat jou echt kan bijstaan.

Onze missie is dan ook heel simpel: iedereen helpen bij hun zoektocht naar een betrouwbare en goede advocaat gespecialiseerd in het probleem waar zij mee zitten.

beste advocaat vinden

Waarom Advocaat Op Maat?

Betrouwbaar

Via mij kom je enkel in contact met advocaten waarvan ik weet dat ze 100% betrouwbaar zijn en jou echt gaan verder helpen.

Vrijblijvend

Een eerste gesprek met een advocaat is vrijblijvend. Je kan dus zelf na dit gesprek aanvoelen of deze advocaat echt bij jou past.

Gratis

Ons advies is helemaal gratis. Wij zoeken een advocaat voor jouw situatie en vragen hier aan jou niets voor in de plek.

Discreet

Wij behandelen elke aanvraag om informatie in alle discretie. Alle informatie blijft tussen ons en de advocaat die we aan jou voorstellen.

Vind de beste advocaat voor jouw situatie

Het vergt maar één minuut van jouw tijd. Contacteer ons en wij helpen jou met het vinden van een advocaat op maat.

× Advies van advocaat nodig?