Advocaat Bart De Pauw

Advocaat Bart De Pauw

Waarom had Bart De Pauw een advocaat nodig?

Bart De Pauw, een bekend figuur in de Belgische media, kwam in de schijnwerpers te staan vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Deze beschuldigingen leidden tot gerechtelijke procedures, waarin De Pauw juridische vertegenwoordiging nodig had om zijn zaak te verdedigen. Het belang van een advocaat in dergelijke zaken is cruciaal, niet alleen voor juridische ondersteuning, maar ook om de rechten en het imago van de betrokkene te beschermen.

Wie is de advocaat van Bart De Pauw?

Michaël Verhaeghe was één van de de advocaten die Bart De Pauw heeft bijgestaan. Verhaeghe, met een carrière die teruggaat tot 1988, heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsstrafrecht en heeft een brede ervaring in verschillende rechtsgebieden. Hij is niet alleen bekend om zijn expertise in het Belgische strafrecht, maar ook om zijn bijdragen aan het internationale strafrecht.

Wat is de juridische achtergrond van deze advocaat?

Michaël Verhaeghe begon zijn carrière met een focus op handelsrecht en verbintenissenrecht, maar zijn aandachtsgebied verschoof al snel naar het strafrecht, met name op gebieden zoals milieustrafrecht, fraude, sociaal strafrecht en medisch strafrecht. Hij heeft een indrukwekkende loopbaan opgebouwd in het ondernemingsstrafrecht, waar hij zowel ondernemingen als hun leiders vertegenwoordigt. Verhaeghe’s achtergrond in het internationale strafrecht omvat lesgeven en vrijwilligerswerk, wat zijn veelzijdigheid als advocaat benadrukt.

Hoe kan ik deze advocaat bereiken?

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Michaël Verhaeghe, kunt u zijn kantoor bereiken via de volgende kanalen:

  • Website: www.michaelverhaeghe.be
  • Telefoonnummer: +32 2 688 30 62
  • Adres: Finis Terraestraat 4, bus 21, 1000 Brussel.

Delen:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel een advocaat vinden

Populaire pagina's

Misschien ook interessant...

Over de auteur

Bart Gagelmans studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Momenteel is hij al meer dan 8 jaar actief als jurist. Via deze website helpt hij iedereen in België met het vinden van de beste advocaat en deelt hij ook gratis zijn juridische kennis. Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Laat het hem zeker weten.
13 juridische adviezen

Ontvang vrijblijvend juridisch advies

Binnen de minuut kan je ons vrijblijvend contacteren met jouw juridisch probleem of specifieke situatie.

Wij gaan op zoek naar een advocaat met de juiste expertise die jou het beste kan verder helpen.

Hierna volgt een vrijblijvend en gratis gesprek met deze advocaat. Hierna beslis je zelf of je verder met deze advocaat wil verder werken.

Gerelateerde artikels

× Advies van advocaat nodig?